Filma Online

Wolf Warrior (2015)

Wolf Warrior    

N/A 90 min Aksion

6.3
IMDB: 6.3/10 244 votes

, , ,

1 win.

China

2014

Report error

Një snajperist i forcave speciale me një shënjestër të jashtëzakonshme, pasi vret vëllanë e një bosi të drogës dhe bashkohet me Luftëtarët Ujk, duhet të përballet me disa mercenarë të cilët i dërgon bosi i drogës për të marrë hakun e vëllait.

No links available
No downloads available

Related movies