Filma Online

Wrong Turn 3: Left for Dead (2009) HD

Wrong Turn 3: Left for Dead    

UNRATED 92 min Horror

4.6
IMDB: 4.6/10 14275 votes

, , ,

1 nomination.

USA, Germany

1508

Report error

Një grup njerëzish e gjejnë veten të bllokuar në pyllin jugor te Virginias, duke luftuar për jetën e tyre kundër një grupi kanibalë të egër dhe të natyrisht te shemtuar.

No links available
No downloads available

Related movies