Filma Online

X-Men: Days of Future Past (2014)

X-Men: Days of Future Past    

PG-13 132 min AksionAvanturëFantazi

8.1
IMDB: 8.1/10 401592 votes

, , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 9 wins & 38 nominations.

USA, UK

1969

Report error

Logan kthehet tek X-Men, të mbledhur nga Çarles Ksavier për të luftuar një luftë kundër roje të ashpër që kërcënojnë të eliminojnë gjithë mutantët, po ashtu dhe Magneton. Për të parandaluar atë që ka filluar, Logan kthehet prapa në kohë dhe detyra e tij është të ndryshojë historinë dhe të shpëtojë të ardhmen…

No links available
No downloads available

Related movies