Filma Online

Yakuza Apocalypse (2015)

Yakuza Apocalypse    

R 125 min AksionHorrorKomedi

6.0
IMDB: 6.0/10 385 votes

, , ,

N/A

Japan

10831

Report error

Në botën e pamëshirshme të jakuzës, Kamiura është bosi legjendar. I përfolur si i pamposhtur, ai në të vërtetë është vampir. Në bandën e Kamiurës është edhe Kagejama, më besniku ndaj tij. Por anëtarët e tjerë të bandës e shikojnë atë me nënqeshje pasi ka lëkurë të ndjeshme dhe s’bën dot tatuazh. Një ditë, disa vrasës të huaj të cilët e dinë sekretin e Kamiuras i japin një ultimatum: Të kthehet në sindikatën ndërkombëtare që ai braktisi vite më parë ose të vdesë. Kamiura refuzon dhe ia kalon fuqitë e tij Kagejamas për të vrarë kreun e sindiaktës…

No links available
No downloads available

Related movies